Delicious, look for coffee beans


Food course, Part 1: About coffee
When I was in junior high school , 
I started drinking for the first time.

At first, it was cool, siphoned, and had it.
However, after drinking, siphon cleaning and,
Washing the filter was troublesome.
Because the running cost is high, and 
because there are few shops selling,I stopped.

Next, I made it a drip type that is used in coffee shops.
Paper filters are disposable, easy to clean, easy to get
So, even now, I'm drinking coffee with drip.
Even drip, it was a common Kalita type (3 holes).
When comparing drink with siphon and comparing it, drip is better,
I get a strong coffee and feel like I can enjoy the original taste.
Siphon is certainly only easy, so preferences can be found.

Difference 1: Three holes are quicker to have coffee.
Difference 2: If you enjoy the taste intensity, taste,
 I felt it was a hole(Hario).
Immediately, purchase immediately, change to Hario Drip, to change.
Roughness of coffee beans (trying to change roughness with mill),
I also tried to pour a lot of hot water temperature.
After trial and error, I cooked coffee beans finely,
Temperature of boiling water is boiled, temperature slightly raised 
(about 80 ° C.)
By that, I feel that the characteristics of coffee beans 
tend to come out.

Extraction of coffee seems to take longer than 3 hole formula.
The preference of coffee, the first time, at the Kilimanjaro party,
There was not bitterness so much, refreshing acidity was good.

Recently, a bitter coffee of a type that also feels a sweet taste
It has become my taste.


For details, please see at the following site.

http://seminarbox-note.com/2015/09/13/dripper-hikaku/

Well, my favorite, brand of coffee.
Tanzania / Ngorongoro AA ++, Nibra,
Goldmine, Mexico · Altura, Mocha Queen,
Lima Quiva, Blue Lake, Pas Torres Peabury

調達先は、http://www.namamame.jp/  (Shop)


I sometimes drop in at a store in a coffee wholesale store 
near Yokohama station.
In the morning, Brazil / No.2 17/18,  Furever Coffee in Hawaii
I am blending and drinking.
For blending, Brazil / No.2 17/18 and Mexican · Altura
I mainly use it.

On hot days, blackened beans for deep roasted ice coffee,
You can put it in a blend. (Surprisingly tasty!)
I wanted to eat sweet things for coffee 's side, and 
I used to eat before,I experienced arteriosclerosis
 → myocardial infarction, so I decline it. 

Coffee's effect on health, on the Internet,
Since it comes out variously, please refer to it.
However, it seems better to have made it 
to 3 times big cup (600 cc) a day.
Anything, it is past is · · ·.

Just the other day, I want to drink Viennese style coffee
 (which puts whipped cream on coffee).
In this single word, I tried it.
To make the preservation work, using whipped cream,
Electric mixer, just stir, stir cream
Creating things, finishing it on top of fresh coffee.
It's creamy and delicious. 3 cups in the morning, noon, and evening
I enjoyed it but, of course, there was a considerable amount left.
So I decided to save everything in the freezer.
After that, I enjoyed Viennese style coffee for several weeks.
If you can, please try it by all means.

コメント

このブログの人気の投稿

うまい日本酒の話1:越乃寒梅

Educational reform by enriching children's halls nationwide

"Chaplin" taught me.